Nieuwe Jonkerstraat 8 , 1011 CM Amsterdam
020-6208027
info@marionettentheater.nl

Anton de Molenaar

Adopteer een Marionet

Anton de Molenaar

Deze marionet helpt u al met een bedrag vanaf € 75,-

Mag ik mij even voorstellen:
Ooit begonnen als figurant (herder) in het herdersspel Bastien & Bastienne (Mozart) en later ook in Het Luchtkasteel (Offenbach) trek ik nu – vergezeld door mijn herdershond- als Schuberts molenaar de wijde wereld in op zoek naar werk en …… de liefde. Komt u kijken of mijn verlangens vervuld raken?
Adopteer nu
Stuur een mail naar info@marionettentheater.nl of bel 020-6208027. U ontvangt bericht over de wijze van betaling. Als u uw adres doorgeeft ontvangt u een foto van de door u geadopteerde marionet met een leuke verrassing, en een vrijkaart voor een voorstelling. Anton is u dankbaar!
U kunt ervoor kiezen om voor 1 jaar te steunen, of voor meerdere jaren.
Deze steun-actie betreft een symbolische adoptie; alle marionetten blijven eigendom van de Stichting Amsterdams Marionetten Theater. Een marionet kan geadopteerd worden door meerdere personen.
Een bijzonder kado
Wat denkt u van een symbolische adoptie als origineel kado? Voor vrienden of… om zelf kado te vragen bij een speciale gelegenheid. Ik ontvang graag meer info over kado-adoptie.
Adoptie Plus
Adoptie Plus is mogelijk met een periodieke schenking vanaf € 200,- (u kiest zelf het bedrag). Ik ontvang graag meer informatie over Adoptie Plus Of bel 020-6208027
Stichting Amsterdams Marionetten Theater is aangemerkt als culturele ANBI