Nieuwe Jonkerstraat 8 , 1011 CM Amsterdam
020-6208027
info@marionettentheater.nl

BACKSTAGE PROGRAMMA

BACKSTAGE PROGRAMMA

Voor kleine groepen (tot ca. 20 personen) organiseren wij speciale Backstage programma’s: een rondleiding door het atelier en een kijkje achter de schermen.

Wij nodigen u – op een datum naar wens – graag uit om een exclusief kijkje te nemen achter de schermen van het marionettentheater. U bezoekt de ateliers waar de marionetten op ambachteljke wijze uit lindenhout worden gesneden en geconstrueerd, en waar de historische kostuums worden vervaardigd. Poppenspelers presenteren een korte scene en demonstreren de gecompliceerde en eeuwenoude techniek van het marionettenspel.

Onze reguliere marionettenvoorstellingen (theaterzaal, gelijkvloers) zijn goed toegankelijk voor minder validen. Het backstage programma is helaas (deels) minder geschikt: het atelier is alleen per trap bereikbaar. De korte scene en demonstratie vinden wel beneden plaats. 

Programma (tijden naar wens in te vullen)
duur programma: ca. 1 – 1 ¼  uur
* Binnenkomst / koffie en thee (aanvullende catering mogelijk)
* Korte presentatie door de regisseur
* Korte scène uit een van de voorstellingen
* Demonstratie marionettenspel
* Rondleiding Atelier: houtsnijwerk, rekwisieten en kostuums

Aantal deelnemers
Het BACKSTAGE programma wordt uitsluitend georganiseerd voor groepen. Aantal deelnemers: maximaal 20. Voor een groter gezelschap kan eventueel een aangepast programma worden samengesteld.

Kosten
Ma. t/m do. middag:
Particulieren: € 20,- pp, inclusief koffie en thee. Minimumbedrag: € 200,-.
Bij grotere groepen is evt. korting mogelijk.
Bedrijven: € 25,- pp, inclusief koffie en thee (incl. BTW). Minimumbedrag €250,-
Vr. / za/ zo. en avonden:
Voor een BACKSTAGE programma in het weekend of ‘s avonds, of een uitgebreider programma (bijvoorbeeld in combinatie met een speciaal voor uw gezelschap georganiseerde lunch, high tea of diner): prijzen op aanvraag.