Nieuwe Jonkerstraat 8 , 1011 CM Amsterdam
020-6208027
info@marionettentheater.nl

ZAALVERHUUR

ZAALVERHUUR

zaalverhuur theaterzaal Amsterdam:
presentaties / diners / recepties / vergaderingen / workshops

Wifi

Beamer

Audio

Flipover

Toegang

Zaalverhuur tijdens de pandemie:
veilig en toch sfeervol

Onze theaterzaal in Amsterdam Centrum (vlakbij de Nieuwmarkt en Centraal Station) is volledig corona-proof: veilig en toch sfeervol. 
Een coronatoegangsbewijs is verplicht.
Bij binnenkomst scannen wij uw QR code.
Het advies is om afstand te houden en elkaar de ruimte te geven.

Ventilatie: er is een WTW systeem  (warmte terugwin systeem) dat  verse lucht binnen voert en vervuilde lucht afvoert. De filters worden regelmatig vervangen. Dit systeem wordt landelijk als veilig systeem aangemerkt in Corona-tijd. Er vindt geen mechanische ‘recirculatie’ van lucht plaats: vervuilde lucht  komt dus in de ventilatie-unit nooit in contact met de verse lucht van buiten.

SFEERVOLLE, INTIEME THEATERZAAL
Het Amsterdams Marionetten Theater is gelegen vlakbij de Nieuwmarkt, het hart van de oude binnenstad. De theaterzaal is flexibel qua inrichting en is een originele locatie voor recepties, presentaties, vergaderingen, film opnames en diners. Het sfeervolle theater – een voormalige smederij – bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station, de Dam en het Waterlooplein. Er zijn een aantal parkeerterreinen vlakbij (o.a. Oosterdok). 
Salon- en rondvaartboten kunnen in de buurt aanleggen.

Faciliteiten en Catering
Goede kwaliteit beamer, groot filmscherm, wifi, goede audio en flip-over zijn aanwezig. De opstelling is flexibel: naar wens kunt u kiezen voor theaterstoelen, kleine tafeltjes, vergadertafels, diner-opstelling etc. 
Wij werken samen met diverse gerenommeerde cateraars. Wij organiseren ook speciale operadiners of een Backstage programma voor uw gezelschap.
Het gebouw is goed toegankelijk voor rolstoelen, maar er is geen invaliden toilet (de toiletten zijn wel voorzien van een beugel voor minder validen).

Prijzen
De prijs hangt af van het type bijeenkomst, uw specifieke wensen, het aantal gasten en de tijdsduur van de bijeenkomst. Voor maatschappelijke en culturele initiatieven geldt een extra korting. Op werkdagen is zaalhuur al mogelijk vanaf 200,- (op vr/za/zo gelden hogere prijzen).
Als u even een mailtje stuurt met uw wensen kunnen wij u de prijs doorgeven.
info@marionettentheater.nl of 020-6208027.

Clienten
In ons theater waren onder meer te gast: Universiteit van Amsterdam, Akzo Nobel (Raad van Bestuur), Gemeente Amsterdam, NPO, VPRO en BNN Vara, Academie van Wetenschappen en vele particulieren (bruiloften, verjaardagen, jubilea).

What a great venue to bring people together. A memory that will last and be talked about for sure. The high tea was fabulous. The quality of the food was amazing.

‘Everybody loved it. I never heard the caterers put out the food, suddenly the curtain opened and then it was all laid out and waiting for us. It was scrummy, very sensible to choose the Italian menu. It couldn’t have been better.’