Nieuwe Jonkerstraat 8 , 1011 CM Amsterdam
020-6208027
info@marionettentheater.nl

ZAALVERHUUR

ZAALVERHUUR

zaalverhuur theaterzaal Amsterdam:
vergaderingen / presentaties / workshops / [diners] / [recepties]

Wifi

Beamer

Audio

Flipover

Toegang

Zaalverhuur tijdens corona crisis:
veilig en toch sfeervol

Onze theaterzaal in Amsterdam Centrum (vlakbij de Nieuwmarkt en Centraal Station) is volledig corona-proof: veilig en toch sfeervol. Wij kunnen max. 15 individuele bezoekers ontvangen, afhankelijk van de opstelling.  Zijn er mensen die op hetzelfde adres wonen? Dan zijn er enkele extra plaatsen mogelijk. 

Ventilatie: er is een WTW systeem  (warmte terugwin systeem) dat  verse lucht binnen voert en vervuilde lucht afvoert. De filters worden regelmatig vervangen. Dit systeem wordt landelijk als veilig systeem aangemerkt in Corona-tijd. Er vindt geen mechanische ‘recirculatie’ van lucht plaats: vervuilde lucht  komt dus in de ventilatie-unit nooit in contact met de verse lucht van buiten.

Wilt u na al die zoom-sessies eindelijk wel weer eens live vergaderen of  brainstormen? Bent u op zoek naar een ruimte om met musici op veilige afstand te kunnen repeteren? Of heeft u plannen voor een kleinschalige verjaardag, presentatie of een maatschappelijk initiatief?  

U bent van harte welkom. In onze zaal heeft elke bezoeker een eigen tafeltje: zo zorgen we op sfeervolle en informele wijze voor voldoende afstand.  Uiteraard worden behalve de 1,5 meter ook alle andere voorzorgsmaatregelen doorgevoerd.

Het exacte aantal gasten (max. 12 – 15, of iets meer als het om huishoudens gaat) hangt samen met uw voorkeur qua faciliteiten: 

  1. Gebruikt u ons projectiescherm?
  2. Kiest u voor direct oogcontact tussen alle gasten onderling (bijv. voor een brainstorm), of  kunnen de stoelen / tafeltjes (deels) achter elkaar opgesteld? 
  3. Wenst u drankjes of nemen de gasten zelf iets mee?

Neemt u even contact met ons op; dan kunnen we  samen met u het maximale aantal bezoekers vaststellen. 

Prijzen
Voor deze kleinschalige bijeenkomsten hanteren we een ‘corona-korting’. De prijs hangt af van uw specifieke wensen, het aantal gasten en de tijdsduur van de bijeenkomst. Voor maatschappelijke en culturele initiatieven geldt een extra korting. Als u even een mailtje stuurt met uw wensen kunnen wij u de prijs doorgeven.
info@marionettentheater.nl of 020-6208027.

Locatie
Het Amsterdams Marionetten Theater is gelegen vlakbij de Nieuwmarkt, het hart van de oude binnenstad. Het sfeervolle theater – een voormalige smederij – bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station, de Dam en het Waterlooplein. Er zijn een aantal parkeerterreinen vlakbij (o.a. Oosterdok).

Faciliteiten 
Beamer, groot filmscherm, wifi, goede audio en flip-over zijn aanwezig. 
Het gebouw is goed toegankelijk voor rolstoelen, maar er is geen invaliden toilet (de toiletten zijn wel voorzien van een beugel voor minder validen).

LET OP:
De informatie en foto’s hieronder geven u een impressie van onze zaal voor corona. Diners etc. zijn helaas voorlopig niet mogelijk. 

SFEERVOLLE, INTIEME THEATERZAAL
Het Amsterdams Marionetten Theater is gelegen vlakbij de Nieuwmarkt, het hart van de oude binnenstad. Het sfeervolle theater – een voormalige smederij – bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station, de Dam en het Waterlooplein. Er zijn een aantal parkeerterreinen vlakbij (o.a. Oosterdok).
Salon- en rondvaartboten kunnen in de buurt aanleggen.

Faciliteiten en catering
De theaterzaal is flexibel qua inrichting en is een originele locatie voor diners, recepties, presentaties en vergaderingen.
Beamer, flip-over, microfoon en katheder zijn aanwezig.
Wij werken samen met diverse gerenommeerde cateraars. Wij organiseren ook speciale operadiners of een Backstage programma voor uw gezelschap.

Clienten
In ons theater waren onder meer te gast: Akzo Nobel (Raad van Bestuur), War Child, Gemeente Amsterdam, Academie van Wetenschappen en vele particulieren (bruiloften, verjaardagen, jubilea).

Informatie en prijzen
De prijzen hangen af van uw specifieke wensen omtrent catering en programma. Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact met ons op (020-6208027, info@marionettentheater.nl).

What a great venue to bring people together. A memory that will last and be talked about for sure. The high tea was fabulous. The quality of the food was amazing.

‘Everybody loved it. I never heard the caterers put out the food, suddenly the curtain opened and then it was all laid out and waiting for us. It was scrummy, very sensible to choose the Italian menu. It couldn’t have been better.’

 fotografie: Suzan Baars / Jean Nior
Klik op de foto