Nieuwe Jonkerstraat 8 , 1011 CM Amsterdam
020-6208027
info@marionettentheater.nl

OPERA DINERS

OPERA DINERS

Exclusief voor uw gezelschap: een privé opera diner, high tea, lunch of borrel, op een door u gewenste datum. De tafels zijn feestelijk gedekt, de zaal is met kaarslicht verlicht… Tussen de gangen van het diner door voeren de klassieke lindenhouten marionetten, in hun kostuums van zijde en fluweel, een opera of muziektheaterstuk voor u op. Ook een kort ‘theatraal intermezzo’ van enkele scenes is mogelijk.
Privé voorstelling zonder diner: max.65 gasten. 
Max. aantal gasten voor een diner: max. 42 gasten.
Voor kleine gezelschappen: backstage programma’s.

SFEERVOLLE, INTIEME THEATERZAAL
Het Amsterdams Marionetten Theater is gelegen vlakbij de Nieuwmarkt, het hart van de oude binnenstad. De intieme en sfeervolle theaterzaal – een voormalige smederij – is flexibel qua inrichting en is ook zeer geschikt voor zaalverhuur (presentaties, debat, diners). Wij werken samen met diverse gerenommeerde cateraars.
Het theater bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station, de Dam en het Waterlooplein.
Routebeschrijving

INFORMATIE EN PRIJZEN
De prijzen hangen af van uw specifieke wensen omtrent catering en programma.
Een privé voorstelling is mogelijk vanaf 700,- door de week / 800,- in het weekend (excl. catering).  Een backstage programma:  vanaf 200,- (door de week).
Als u een korte email stuurt naar info@marionettentheater.nl ontvangt u van ons alle mogelijkheden en prijzen.
U kunt in uw mail evt. alvast aangeven hoeveel gasten u verwacht, wat uw wensen zijn en of u een bepaalde periode in gedachten heeft.
Even bellen kan natuurlijk ook: 020-6208027 (Frederieke Cannegieter).

CLIENTEN
In ons theater waren onder meer te gast: Akzo Nobel (Raad van Bestuur), War Child, Koninklijke Academie van Wetenschappen en vele overheidsinstellingen en particulieren (bruiloften, verjaardagen, jubilea). Onze marionetten traden op in concert- en operazalen in Nederland (oa. Concertgebouw), Italie, Rusland, Frankrijk en Duitsland.

‘What a great venue to bring people together. A memory that will last and be talked about for sure. The high tea was fabulous. The quality of the food was amazing.”

Heel veel dank voor al uw bijdragen aan een voor mij onvergetelijke dag. Het was allemaal genieten. Grandioos. De catering ook helemaal top. Wat een bijzonder lekker eten. Uitstekend. Uw bediening ook allervriendelijkst en hulpvaardig. Al met al een fantastische manier om mijn 60e verjaardag te vieren. Heel, heel veel dank hiervoor. ‘

‘Everybody loved it. I never heard the caterers put out the food, suddenly the curtain opened and then it was all laid out and waiting for us. It was scrummy, very sensible to choose the Italian menu. It couldn’t have been better.