Nieuwe Jonkerstraat 8 , 1011 CM Amsterdam
020-6208027
info@marionettentheater.nl

Sprookjes

1,5 Meter Editie:

Ra, Ra er was eens...

sprookjesprogramma voor kinderen (4 - 8 jaar)

Er was eens, heel lang geleden…
… een tijd waarin vijf marionettenspelers op de poppenspelersbrug als dansers dicht om elkaar heen cirkelden. Onze reguliere voorstellingen (muziektheater & opera, voor volwassenen en kinderen) zijn voorlopig uitgesteld. ‘De Wijde Wereld – op reis met Schubert’, waarvoor een compleet team nodig is, en meer bezoekers in de zaal, hopen we post-corona te hervatten.
Maar we doen iets anders leuks! Onze Anderhalve Meter Editie voor een intiem en heel jong publiek: een speciaal gemaakt Sprookjesprogramma
. Zo komen we samen de crisis door: en we leefden nog lang en gelukkig!

Lees hier ons Protocol
Ventilatie: er is een luchtverversingssysteem dat frisse lucht van buiten naar binnen voert. Hierbij vindt er geen mechanische recirculatie van lucht plaats.

Is de datum van je keuze uitverkochtmeld je aan voor de wachtlijst

Ra ra, er was eens…
raadselsprookjes

Voor kinderen (4 – 8 jaar) en begeleiders

‘Ach toe, vertel eens een sprookje…’
Al honderden jaren griezelen, huilen en lachen we om de sprookjes van de gebroeders Grimm en Charles Perrault. In tijden van crisis is de behoefte aan de ‘klassiekers’ groter dan ooit!
De marionetten spelen een korte scène. De kinderen raden: ra, ra, uit welk sprookje komt deze scène? We lezen het sprookje voor, en de kinderen helpen natuurlijk mee! Naast het live marionettenspel zijn er ook prachtige illustraties, vertoond op groot scherm. Na twee sprookjes lossen de kinderen het raadsel op met een puzzel.

illustraties: Ellis Scheer en Daphne Bruinier


Voor kinderen (4 – 8 jaar) en begeleiders
kinderen: € 8,-
overigen: € 12,-

Dit programma is mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuurmakersfonds en het Zadelhoff Cultuur Fonds

Thuis  kun je ook  aan de slag! Maak je eigen mini-marionettentheater, of een schimmentheater, of puzzel mee: AMT Junior Thuis